Orwak Isot pystypaalaimet / paalikoko yli 200 kg

Joskus asiat kannattaa kääntää ylösalaisin
Uusi käänteentekevä Orwak POWER -paalainperhe kääntää sananmukaisesti perinteisen paalauksen ylösalaisin. Uusi paalainperhe perustuu Black Star -käänteistekniikkaan: kun materiaalia puristetaan, puristuslevyn painamisen sijasta levyä vedetään alaspäin. Tämän tekniikan kääntämisessä päinvastaiseksi on se etu, että sylinterit ovat vahvimmassa pisteessään paineen ollessa korkeimmillaan!
 
Black Star -tekniikan ansiosta suuretkin materiaalimäärät voidaan puristaa tehokkaasti erittäin tiiviiksi paaleiksi. Tiiviiden paalien tuottamisen lisäksi tämä uusi toimintaperiaate on myös mahdollistanut pienikokoisemmat koneet, koska sylinterit sijaitsevat paalaimen pohjassa, eivät sen yläosassa.
 
Kompaktimpi koko merkitsee, että koneen kuljetus on helpompaa, se voidaan asentaa ahtaampiin ja matalampiin tiloihin, ja lisäksi koneen sijoituspaikkaa voidaan tarvittaessa muuttaa helpommin.
 
Tehokkaampi, nopeampi ja älykkäämpi tekniikka tarjoaa erinomaista vastinetta rahallesi, toimitpa sitten kaupan tai teollisuuden saralla!
 
Tehokkaampi
Black Star –tekniikka yhdistettynä uuteen vankkaan muotoiluun tuottaa tulokseksi paremman tehokkuuden ja kestävyyden; lisäksi uudet laitteemme kuluttavat entistä vähemmän energiaa. Koneissa käytetty teräs testataan huolellisesti ja kammioiden hitsaus suoritetaan ISO 3834-hitsaussertifikaation mukaisesti; tätä standardia käytetään yleisemmin autonrakennuksessa ja raskaanteräsrakennuksen aloilla.
 
Nopeampi
Orwak POWER -paalaimet ovat myös aiempaa nopeampia ja aina valmiina töihin, mikä merkitsee, että voit käyttää oman aikasi tuottavammin.
 

Älykkäämpi

ORWAK POWER -paalaimet tarjoavat käyttöösi monia kehittyneitä ominaisuuksia, kuten tietojen tallennustoiminnon, viestintäominaisuudet sekä jatkuvan sähköisen valvonnan, joka täyttää henkilökohtaista turvallisuutta koskevat D-tason vaatimukset.
 

Orwak POWER mallit: 

Orwak POWER 3320

Paalikoko pahvi max. 250 kg, muovi max. 350 kg
Sivusaranoitu ovi
3-vaihevirta (3x400 V / 50 Hz)
 

Orwak POWER 3420

Paalikoko pahvi max. 400 kg, muovi max. 450 kg
Vakiona liukuluukku
3-vaihevirta (3x400 V / 50 Hz)
 

Orwak POWER 3620

Paalikoko pahvi max. 450 kg
Vakiona liukuluukku
Orwakin vahvin pystypaalainmalli, puristusvoimaa 52 tn
3-vaihevirta (3x400 V / 50 Hz)
 

Orwak POWER 3820

Paalikoko pahvi max. 500 kg
Vakiona liukuluukku
Leveä syöttöaukko
3-vaihevirta (3x400 V / 50 Hz)
 
Lue lisää: Orwak POWER 3320/ Orwak POWER 3420 / Orwak POWER 3620 / Orwak POWER 3820

Soveltuu: pahville, silputulle paperille, paperisäkeille, säilyke- ja maalipurkeille, muovi- ja metallivanteille, muovikalvoille sekä kertakäyttömukeille ja -pulloille.