Orwak -automaatioroskikset

- Hei, olen TOM!

Orwak TOM 1040 on automaattinen yleisten tilojen jäteastiapuristin. Tämä automaattiroskis vie tilaa normaalin roska-astian verran, mutta voi puristaa sisäänsä jopa 7 kertaa enemmän jätettä ennen kuin jätesäkki täytyy vaihtaa! Laite on testatusti turvallinen, hiljainen ja hygieeninen – ideaali laite esim. pikaruokaravintoloihin, kahviloihin ja pullonpalautusautomaattien yhteyteen.

TOM parantaa asiakaspalvelua! 
TOM työskentelee 24/7 ja erinomainen puristussuhde tarkoittaa vähemmän jätesäkkien vaihtoja. Jätehuollon sijaan henkilökunnalle jää siis enemmän aikaa tuottavampaan työhön kuten asiakaspalveluun.
 
TOM säästää tilaa ja rahaa!
TOM puristaa jopa 7 perinteisen jätepussin verran sisältöä yhteen jätepussiin. Varastoitavien ja kuljetettavien täysien jätesäkkien määrä vähenee siis huomattavasti ja voit hyödyntää varastotilaasi muihin tärkeämpiin toimiin. Jätemäärän tiivistyessä myös jätehuollon kuljetuskustannukset tulevat vähenemään. Kuljetustarpeen väheneminen tarkoittaa myös pienempää hiilijalanjälkeä.
 
TOM pitää ympäristön siistinä!
Ei enää ylitsepursuvia jäteastioita asiakastiloissa! TOM on helposti lähestyttävissä ja houkuttelee laittamaan roskat roskikseen. TOM:n kansi avautuu automaattisesti ihmisten lähestyessä mahdollistaen jätteiden tyhjennyksen roskikseen kosketusvapaasti ja hygieenisesti.
 
Lue lisää: Orwak TOM 1040

Soveltuu: Sekajäte, pakkausjäte, muovikassit