Kuukauden työpaikka

Lumityöntekijöitä hämeenlinnaan

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Talvi lähestyy ja alamme pikku hiljaa valmistautumaan sitä varten. Haemme siis tulevalle lumityökaudelle Hämeenlinnan yksikön alueelle

KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ
 
Lumityöntekijät rientävät töihin aina silloin kun lunta tuiskuttaa eli työ on tarvittaessa työhön kutsuttava ja työmäärä on riippuvainen tulevan talven lumitilanteesta. Työtä tehdään aina silloin kun lunta sataa, kelloon katsomatta. Tehtävä on määräaikainen huhtikuun 2017 loppuun saakka.
 
Etsimämme henkilö on reipas, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Pidät ulkona työskentelystä ja haluat tehdä fyysistä ja liikkuvaa työtä. Paikallistuntemus on plussaa ja ajokortti välttämätön tehtävän hoitamiseksi. Arvostamme myös koneajotaitoa.
 
Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi pian alla olevan linkin kautta!
 
Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

 
Täytä hakemus​​​​