Kysytyimmät kysymykset

mitä töitä ja avoimia työpaikkoja L&T:llä on tarjolla?

Kaikki L&T:n tämänhetkiset avoimet työpaikat löytyvät täältä. Jätäthän hakemuksesi sinua kiinnostavaan tehtävään internet-sivujemme kautta. Huomaathan, että käsittelemme vain nettisivujemme kautta täytettyjä hakemuksia. Näin saamme kaikista hakijoista tarvitsemamme tiedot samalla tavalla ja pystymme kohtelemaan hakijoita tasapuolisesti.

Tarvitseeko jokaiseen kiinnostavaan tehtävään lähettää oma erillinen hakemus?

Ei tarvitse. Voit luoda itsellesi profiilin ja sitä käyttämällä hakea useampaan paikkaan. Profiilin kautta pääset muokkaamaan tietojasi, näkemään mitä paikkoja olet hakenut sekä lisäämään paikkavahdin.

Millaisia harjoittelu-, oppisopimus- tai työssäoppimis-mahdollisuuksia l&T:llä on?

Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja tarjoamme mahdollisuuksia opinnnäytetyöhön tai harjoitteluun sekä työntekijä- että toimihenkilötehtävissä. Ilmoitamme kaikista harjoittelupaikoista nettisivuillamme.

Mikäli tällä hetkellä haussa ei ole sinulle sopivaa harjoittelupaikkaa, voit myös jättää avoimen hakemuksen. Otamme sinuun hakemuksen perusteella yhteyttä, mikäli meillä on tarjota sinulle sopiva harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikka.

Miten saan lisätietoja tehtävistä tai rekrytoinnin etenemisestä?

Yleisissä työnhakuun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä rekrytointitiimiin. Mikäli ilmoituksessa on erikseen ilmoitettu lisätietojen antaja, voit olla myös suoraan häneen yhteydessä. Muistathan valmistella kysymyksesi hyvin!
 
Haun etenemisestä ja valinnoista tiedotamme kaikkia hakijoita joko sähköpostitse tai puhelimitse. Tarvittaessa voit kysellä työnhakuun ja työhakemukseesi liittyviä asioita sähköpostilla osoitteesta rekry-lassila-tikanoja-white.png.

Kuinka nopeasti rekrytointiprosessi etenee ja milloin voin odottaa yhteydenottoa hakuajan päättymisen jälkeen?

Välillä hakemusten käsittelyssä kestää tovi ja tämän vuoksi emme pysty ottamaan yhteyttä välittömästi hakuajan päättymisen jälkeen. Kun hakuprosessi etenee, olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Huomaathan, että joidenkin avoimien paikkojen kohdalla etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana ja paikka saatetaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Voiko alle 18-vuotias hakea töitä L&T:ltä?

Kyllä, palkkaamme myös alle 18-vuotiaita soveltuviin tehtäviin. Lisätietoja alle 18-vuotiaan työskentelystä löydät Työsuojelun sivuilta täältä.

Millaista kielitaitoa tehtävissä vaaditaan?

Viralliset kielemme ovat suomi ja englanti. Toimihenkilötehtäviin vaadimme suomen kielen taitoa. Osassa työntekijätehtävistä myös englannin kielen taito on riittävä. Tutustuthan työpaikkailmoituksessa esitettyihin kielitaitovaatimuksiin ennen hakemuksen jättämistä.

 

Millainen l&T on työnantajana?

Löydät lisätietoja L&T:stä työnantajana sekä tarjoamistamme henkilökuntaeduista täältä.

Lue myös, mitä L&T:n työntekijät kertovat eri tehtävistä. Voit katsoa lisäksi videoita, joissa L&T:n työntekijät kertovat arjestaan L&T:llä.

Millainen on hyvä hakemus?

Hyvä hakemus on tehtävään kohdennettu ja kertoo oleellisen sinusta ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisää vinkkejä hyvän työhakemuksen laatimiseen löydät tästä videosta.