Lassila & Tikanoja Oyj on ostanut Oulun Viemärihuolto Oy:n osakkeet 1.2.2017. Yhtiön liikevaihto on noin 2,4 miljoonaa euroa.

Oulun Viemärihuolto Oy on viemärihuoltoon ja teollisuuspuhdistuksiin erikoistunut yli 50-vuotias perheyritys, joka tarjoaa viemärihuollon- ja prosessipuhdistuksen palveluita sekä kotitalouksille että suurille teollisuuslaitoksille.

- Olemme iloisia, että saamme Oulun Viemärihuollon myötä vahvaa paikallista osaamista ja kokemusta. Kauppa on osa strategian mukaista nykyisen liiketoiminnan vahvistamista ja palvelujen kattavuuden parantamista Pohjois-Suomen alueella. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme Oulun seudulla myös viemärihuoltoa ja prosessipuhdistusta, kertoo Teollisuuspalveluiden toimialajohtaja Antti Tervo L&T:ltä.

- Mitään suuria muutoksia yhtiön myyminen ei aiheuta asiakkaille. Työt jatkuvat entiseen tapaan. L&T on luotettava yhteistyökumppani ja asiakkaat saavat entistä monipuolisempaa palvelua, sanoo Oulun Viemärihuollon hallituksen puheenjohtaja Pentti Laukkanen.

Kaupan myötä Oulun Viemärihuollon työntekijät ja omistajista Pentti Laukkanen siirtyvät L&T:n palvelukseen.

Lisätietoja:

Antti Tervo, toimialajohtaja, L&T, puh. 050 349 3702
Pentti Laukkanen, hallituksen puheenjohtaja, Oulun Viemärihuolto, puh. 044 751 8333

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2015 oli 646,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.