L&T ja Moppi.com ovat sopineet sijoituksesta, jonka avulla siivousalan palveluja tarjoavan Moppi.comin liiketoimintaa kehitetään vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Samalla L&T saa käyttöön digitaalisen palvelualustan, jolla erilaisia kodin ja asumisen palveluja voidaan tarjota verkossa kuluttajille.

- Haemme uudenlaisia digitaalisia keinoja helpottamaan palvelujen tarjontaa nykyisille ja uusille asiakkaille ja sijoitus Moppi.comiin on osa digistrategiaamme. Moppi.com tilauspalvelun käyttöä on tarkoitus laajentaa nykyisistä siivouspalveluista myös muihin yksityistalouksille ja pienille yrityksille tarjottaviin palveluihin. Ensimmäiseksi pilotoimme L&T:n Huomenta-ketjun franchising-yrittäjyyteen perustuvien palvelujen siirtämistä digiaikaan, sanoo kiinteistöpalveluiden toimialajohtaja Tutu Wegelius-Lehtonen L&T:ltä.

Moppi.com on koti- ja muuttosiivouksia tekevä yritys, joka toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Porvoossa, Sipoossa,Tampereella, Oulussa ja Lahdessa. Yhtiö välittää asiakkailleen luotettavia siivousalan ammattilaisia, jotka toimivat freelancer-pohjalla. Asiakkaina on niin omakotitaloissa asuvia suurperheitä kuin kerrostaloissa viihtyviä sinkkutalouksiakin. 

- Digitalisaatio on kasvumahdollisuus. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme vakaan kotimaisen yhtiön kehittämään toimintamalliamme ja palvelualustaa kanssamme. L&T tuo meille uudenlaista osaamista ja resursseja, jotka mahdollistavat Moppi.comin toiminnan laajentamisen kestävällä tavalla tulevina vuosina, toteaa Matti Tiainen Moppicom Oy:stä.

Lisätietoja:
Jaakko Pajunen, kehityspäällikkö,  etunimi.sukunimi@lassila-tikanoja.fi
Matti Tiainen, perustajaosakas, etunimi.sukunimi@moppi.com

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2016 oli 661,8 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.