L&T osti Jyväs-Jää Oy:n liiketoiminnan

Lassila & Tikanoja Oyj on ostanut kylmälaitteiden suunnittelu-, myynti-, asennus-, huolto- ja korjauspalveluita tarjoavan Jyväs-Jää Oy:n liiketoiminnan. Yritys jatkaa toimintaa L&T:n nimellä.  Kaupan myötä Jyväs-Jään 14 kylmäalan ammattilaista sekä yrittäjä Jussi Myllyntaus siirtyvät L&T:lle. 
 

Tervetuloa L&T:n asiakkaaksi!

Kauppa tuo Jyväs-Jään nykyisten asiakkaiden käyttöön L&T:n laajan osaamisen ja palvelurepertuaarin. L&T:n nykyiset asiakkaat taas hyötyvät uudesta jäähdytys- ja kylmäosaamisesta erityisesti kaupan alalla.

”Yrityskauppa tukee L&T:n Kiinteistöpalveluiden strategiaa. Tavoitteemme on syventää kiinteistötekniikan osaamista jäähdytys- ja kylmätekniikassa sekä laajentaa osaamisen valtakunnallista kattavuutta”, taustoittaa liiketoimintajohtaja Tapio Ulvinen L&T:ltä.
 
”Halusimme vakaata jatkuvuutta lähes 50-vuotiselle liiketoiminnallemme. Osana isompaa yritystä pystymme kulkemaan kehityksen kärjessä ja vastaamaan niin asiakkaiden kuin asetusten kiristyviin vaatimuksiin. Tämä näkyy erityisesti energiatalouteen ja ylläpidon raportointiin liittyvissä kysymyksissä. L&T oli alusta asti kotimaisena toimijana ja alan edelläkävijänä paras vaihtoehto ostajaksi”, sanoo Jyväs-Jään toimitusjohtaja Jussi Myllyntaus.
 
Kauppa astui voimaan 2.2.2015.