Huurinainen osaksi Lassila & Tikanojaa

Lassila & Tikanoja Oyj on ostanut kajaanilaisen jäte- ja viemärihuoltoon erikoistuneen Huurinainen Oy:n osakkeet 1.1.2016. Yrityskauppa tukee ja vahvistaa L&T:n Itä-Suomen alueen kokonaisuutta.

Tervetuloa L&T:n asiakkaaksi!​

-  Tämä kauppa on meille merkittävä laajentuminen uudelle alueelle. Pystymme jatkossa tarjoamaan kainuulaisille asiakkaille entistä kattavampia palvelukokonaisuuksia. L&T tarjoaa jätehuolto-, kuljetus- ja kierrätyspalveluiden lisäksi monipuolisia kiinteistöjen hoitoon, siivoukseen, viemärihuoltoon ja teollisuuden puhtaanapitoon liittyviä palveluja, kertoo Ympäristöpalveluiden toimialajohtaja Petri Salermo L&T:ltä.
​​
Kaupan myötä Huurinainen Oy:n työntekijät sekä omistajista Heikki Huurinainen siirtyvät  L&T:n palvelukseen. 
- L&T:n osana kykenemme entistä paremmin vastaamaan alueellisiin palveluhaasteisiin. Pystymme tarjoamaan entistä kattavammat ja laadukkaammat palveluratkaisut kainuulaisille yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Meille avautuu paremmat mahdollisuudet myös henkilöstömme ja toimintojemme jatkuvaan kehittämiseen, mikä näkyy edelleen asiakkaidemme suuntaan entistä parempana palveluvarmuutena, sanoo toimitusjohtaja Heikki Huurinainen.