Tehokkaat suurtehoimuroinnit

Suurtehoimuria käytetään esimerkiksi soran, betonimurskan ja eristeiden siirtämiseen. L&Tn suurtehoimurit ovat kapasiteetiltaan markkinoiden tehokkaimpia (ilmamäärä 9000 m3/h, säiliöiden vetoisuus 15m3). Välisäiliöitä käyttämällä pystymme imuroimaan materiaalia satoja kuutioita päivässä.

L&T ohjaa poistetut materiaalit hyötykäyttöön. Puhtaat eristeet voidaan käyttää uudelleen puhalluseristeenä joko samassa tai toisessa kohteessa. Sora ja muu maa-aines hyödynnetään puolestaan maarakennuksessa ja eristeet joko kompostoidaan tai muutetaan polttamalla energiaksi. Kalustomme soveltuu myös kosteille materiaaleille.
 

Materiaalin siirto suurtehoimurilla

Suurtehoimuria voidaan käyttää myös materiaalien puhaltamiseen: esimerkiksi rakennusten alapohjien täyttö sujuu suurtehoimurilla nopeasti. Voimme puhaltaa ja siirtää kaikkia kuivia materiaaleja kuten sepeliä, lekasoraa sekä teollisuuden kohteissa esim. katalyyttiä.
 

Kuivaimu ja kuivapuhallus

Kalustomme imee ja siirtää erilaisia kuivia materiaaleja, kuten hiekkaa, kalkkia, sementtiä, maa-aineksia, eristeitä ja suolaa. Lisäksi teemme kalustomme avulla erilaajuisia palokuor-mien poistoja. Säännöllinen pölynpoisto puhdistaa ilmaa ja vähentää tilan paloriskiä. Hiekkaa puhaltamalla voidaan tehdä vaativiakin erikoistöitä, kuten rakennusten alapohjatäyttöjä.

 
Asioi puhelimitse​​ ​