Korkeatasoista puhdistusta korkeapainepesulla

L&T:n korkeapainepesurit on suunniteltu vaativiin töihin, kuten teollisuuden prosessilaitteistojen, säiliöiden ja julkisivujen puhdistuksiin. Korkeapainepesureiden painetta voidaan nostaa aina 3000 bariin asti - se riittää jo puhkaisemaan teräksen. Lisälaitteiden avulla pystymme tekemään mm. maalien, rappausten ja vaurioituneen betonin poistoa sekä viemärien ja putkistojen puhdistuksia.
 

Prosessilaitteiden puhdistukset

Teollisuuden prosessilaitteiden ja putkistojen puhdistuksissa käytämme tarpeen mukaan kohteeseen sopivaa korkeapainepesuria. Käytössämme myös laitteita, joilla saamme korkeapaineista lämmintä vettä.
 

Robottipesut

L&T on kehittänyt teollisuuden tarpeisiin sopivat pesurobotit, jotka suorittavat vaativat pesutyöt tehokkaasti ja turvallisesti. Robotin ansiosta työntekijän ei tarvitse mennä pestävään säiliöön sisälle tai lähelle pestävää kohdetta.
 

Vesipiikkaus

Vesipiikkauksella poistetaan vaurioitunutta betonia
asuinkiinteistöistä, silloista, tunneleista, lattioista ja muista pinnoista.
 

Vesileikkaus

Käytämme vaativiin vesileikkauksiin tehokasta laitteistoa ja korkeapaineista vettä, johon on syötetty abrasiivia. Leikkaamme lähes mitä tahansa, esimerkiksi metrin paksuista betonia, 150 mm:n teräslevyä, muovia tai puuta.
 

Ultrakorkeapainepesut

Irrotamme pölyttömästi lähes mitkä tahansa pinnoitteet telakkatöissä, laivoilla, rakennustyömailla tai teollisuuden prosesseissa.
 

Laivojen pohjien ja kylkien pesut

Suoritamme laivojen pohjien, kylkien sekä konehuoneiden pesuja. Pesut voidaan suorittaa telakalla tai erikoiskalustolla myös matkan aikana. Monipuolinen erikoiskalustomme soveltuu kaikkiin pesukohteisiin laivoissa.
​​​