L&T huoltaa, korjaa ja asentaa ammattitaidolla jätehuollon laitteet

Jätehuollon laitteiden huoltopalvelu tarjoaa kaikki jätehuollon teknisten laitteiden vikakorjaukset, asennukset ja muokkaukset sekä laitteiden käyttöikää ja luotettavuutta ylläpitävät vuosihuollot. Huoltopalvelun kautta saat myös Husmann –jätepuristimien ja Orwak –paalainten varaosat ja tarvikkeet suoraan maahantuojalta. Lisäksi myymme peruskunnostettuja käytettyjä jätehuollon teknisiä laitteita ja teemme tarvittaessa laitteiden asennuksia, siirtoja ja muokkauksia. 
 
Huoltokutsut ja vikailmoitukset 24 h
Asiakaspalvelu
Puh. 010 636 7000
 
Sähköinen lomake
  
 
 

Vikakorjaukset

Sanotaan, että ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Huoltomme avulla varmistat, että ketjusi ei katkea toimimattomista jätehuoltolaitteista johtuen.
 
Valtakunnallinen huoltoverkostomme takaa nopean avun sijainnista riippumatta. Jos puristimen korjaus ei onnistu paikan päällä esimerkiksi jäätymisen takia, voimme hoitaa korjauksen joustavasti tyhjennyksen yhteydessä jätehuollon toimipaikoissamme. Kriittisissä tapauksissa voimme myös tarjota vaihtolaitteen tilalle korjauksen ajaksi.
 

Vuosihuollot

Säännöllisellä huollolla varmistat, että jätehuoltolaitteet toimivat siten kun ne ovat suunniteltu – tehokkaasti ja turvallisesti. Säännöllinen huolto myös pidentää koneiden käyttöikää.
 
Valtioneuvoston asetus työvälineiden turvallisesta käytöstä ja tarkastamisesta (403/2008) myös velvoittaa työnantajaa huolehtimaan työvälineiden turvallisuudesta säännöllisellä huollolla ja kunnossapidolla koko sen käyttöiän ajan.
 
Vuosihuoltomme tehdään noudattaen laitevalmistajan ohjeistusta. Huolto sisältää asiakaskohtaisen ohjelman mukaisesti suoritettavan vuosittaisen tarkastushuollon sekä öljynvaihtohuollon tarvikkeineen suositellun vaihtovälin mukaisesti. Huolto sisältää aina myös koneen kuntoarvion ja raportoinnin.
 

Laite- ja tarvikemyynti

Kauttamme saat laajan valikoiman teknisten jätehuoltolaitteiden kulutustarvikkeita. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa laadukkaat muoviset tai metalliset paalauslangat.
 
Jos vanha jätehuoltolaite on jo parhaat päivänsä nähnyt tai kierrätettävän jätteen määrä ja laitetarve on muuttunut, tarjoamme myös kattavan valikoiman uusia sekä laadukkaita jätehuoltolaitteita. Asiantuntijamme auttavat mielellään laitetarpeen kartoittamisessa. Edustamme ja tuomme yksinoikeudella maahan oman L&T –merkkimme lisäksi myös Husmann –jätepuristimia ja Orwak -paalaimia.
 

Käytetyt laitteet

Kauttamme on mahdollista hankkia myös peruskunnostettuja käytettyjä jätehuollon teknisiä laitteita. Tarjolla oleva valikoima vaihtuu koko ajan.
 

Asennukset, siirrot, muokkaukset

L&T on laitehuolloissakin täyden palvelun talo. Kauttamme saat niin asennukset ja käyttökoulutukset uusiin laitteisiin kuin myös vanhojen laitteiden siirrot ja muokkaukset. Tarvittaessa pystymme muokkaamaan ja rakentamaan jopa lastauslaiturisi jätehuollon tarpeita vastaavaksi.