L&T:n jätehuolto vähentää ympäristökuormitusta ja jätekustannuksia

Yli 90 % L&T:n käsittelemästä jätteestä päätyy hyötykäyttöön
L&T:n jätehuolto keventää yrityksen ympäristökuormitusta ja leikkaa jätekustannuksia. Huolehdimme kaikista yrityksen jätteistä sähköromusta keräyspaperiin. Teemme jätteistä raaka-ainetta teollisuudelle ja polttoainetta voimalaitoksiin. Yrityksen jätekustannukset pienenevät, kun kaatopaikalle päätyvän jätteen määrä vähenee.

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi. Jätteiden kierrätyksen ja polttoaine-toimitusten ansiosta Suomessa jää syntymättä vuodessa yli miljoona tonnia CO2 -päästöjä.

Tarjoamme asiakkaillemme myös sähköisen raportointijärjestelmän, jonka avulla ympäristönhuollon seuranta ja kehittäminen on helppoa. Lue lisää Ympäristönetistä.
 
Kotitalouksien jätehuolto
Keräämme ja kierrätämme myös kotitalouksien jätteet. Jos haluat osallistua kiertotaloustalkoisiin huolehtimalla jätteesi asianmukaiseen kierrätykseen, ota yhteyttä ja tilaa jätehuolto täältä. ​Muita palveluita kotitalouksille voit katsoa näiltä sivuilta.
Keräyspaperiastian voit tilata omalle pihallesi tästä.