Videot

 

 Kestävää työtä

 


Kiinnostaako nopea urakehitys asiantuntija-ammatissa?

Taantumasta huolimatta pätevistä siivoojista on huutava pula. Nykypäivän siivooja on alansa asiantuntija, jonka työvälineisiin kuuluvat uusimman teknologian työkoneet ja -välineet ja jonka uralla etenemismahdollisuudet ovat erinomaiset.

Taloyhtiö, aloita talvivalmistelut nyt

Valmistautuminen talven tuloon aloitetaan kerrostaloyhtiöissä sisälämmityskauden alkaessa. Valmisteluihin on syytä varata aikaa vähintään kuukausi.

Suomalaisetko muka hyviä kierrättäjiä?

Tuoreen kyselytutkimuksen mukaan me suomalaiset pidämme itseämme osaavana porukkana, kun kyse on jätteiden kierrättämisestä. Kuinka oikeaan tai väärään tämä mielikuva osuu?


Näin vältät viemäriongelmat

Säännöllinen huoltaminen pitää vesiputket ja viemärit kunnossa eikä yllätyksiä pääse syntymään.


Monitilatoimisto tarjoaa sekä työrauhaa että toimintaa
 
Yksi kaipaa rauhaa keskittyä, toinen luottaa yhteistyöhön ja kolmas viettää suurimman osan työpäivistään muualla kuin työpaikalla. Näistä lähtökohdista suunnitellaan nykypäivän toimistot.

  

Mitä tehdä, kun tulipalo tuhoaa?

Omassa kodissa sattuva tulipalo on yksi pahimmista onnettomuuksista, joita kukaan voi kuvitella. Tulipalon jälkeen kodin irtaimistoa on kuitenkin mahdollista puhdistaa käyttökuntoon.

​        


Näin säästetään ydinvoimalan verran energiaa

Asuintaloissa ja muissa rakennuksissa menee vuosittain hukkaan energiaa yhteensä yhden ydinvoimalan verran.
     


Case Paulig

Pauligin paahtimo ei tuota lainkaan sekajätettä. Tähän ovat johtaneet tuotannon uudistukset sekä jätehuollon kehitystyö, jonka Paulig aloitti L&T:n kanssa yli kymmenen vuotta sitten.